Ik ben Len

Expositie Wrede Vrouwen


Expositie Wrede Vrouwen

Enige tijd geleden zijn de vierdejaars illustratoren van academie St. Joost te Breda bezig geweest met het “Wrede vrouwen” project. Nu is het tijd om onze krachten te bundelen en om ons tezamen aan de buitenwereld te presenteren. Daarom exposeren wij ons illustratiewerk in de Grote Kerk van Breda.

In de expositie “Wrede Vrouwen” tonen de studenten illustraties van vrouwen die van grote betekenis waren voor de geschiedenis. Maar zelfs tegenwoordig hebben sommige van deze vrouwen nog invloed: Legenden en verhalen hebben de tijd overleefd en inspireren kunstenaars, illustratoren en schrijvers tot vandaag de dag.

Aan de een kant is er Cleopatra. De mooie Cleopatra. De succesvolle Cleopatra. Een vrouw die de macht leerde kennen en iedereen voor zich kon winnen.
Aan de andere kant is er Elizabeth Bathóry. Zij is vermoedelijk de meest mysterieuze vrouw en over haar bestaan er al vele verhalen en theorieën.
En juist vanwege dit mysterie is Elizabeth een erg spannende en interessante vrouw. Zij zou talloze jongen vrouwen hebben ver...

…Wil je weten wat ze gedaan heeft?

Kom dan kijken op:


Donderdag 21 februari
van 10:00 uur tot 17:00 uur 
in de Grote Kerk van BredaKerkplein 2/4811XT/076-5218267 
Entree €4,-


Wij kijken uit naar je komst.


Met vriendelijke groet,

Alle vierdejaars illustratiestudenten
AKV. St. Joost Breda





Ps. Speciaal voor genodigden is er een feestelijke afsluiting van 17:00 uur tot 20:00 uur. Ik heb nog een paar plekjes over! Trek me aan het jasje en je kunt er bij zijn!